Sunday, January 22, 2006

TopStyle Rulez...

Μιας και δεν το κάνω συχνά είπα να το ανακοινώσω:
Μόλις αγόρασα το TopStyle Pro!!!
Το φοβερό αυτό εργαλείο είναι κυρίως editor για τα cascading style sheets (css) και πραγματικά αξίζει τα λεφτά του (€70). Σε συνδιασμό με τον freeware editor, για τις PHP σελίδες, Dev-PHP και το (προς το παρών σπασμένο, αν και δεν νομίζω να το αγοράσω και ποτέ μιας και δεν το χρησιμοποιώ πάρα πολυ) DreamWeaver MX μπορώ να πώ πως το να φτιάξει κάποιος μια απλή σελιδούλα στο internet είναι πολύ εύκολο. Αν και τώρα που το σκέφτομαι και μια περίπλοκη να χρειαστεί να φτιάξεις, πάλι αυτά τα εργαλεία είναι απο τα καλύτερα.

PS. αν και η αλήθεια είναι πως δεν έχω δοκιμάσει και πολλά PHP editors, οπότε αν ξέρει κανείς κάποιο αλλό καλύτερο ίσως, ας μου το πει.

Monday, January 16, 2006

Απίστευτο Γέλιο...

Μόλις διάβασα το "Meet The Parents" από το blog του GeorgeIsYourMan (το άτομο είναι αλλού) και μπορώ να πω πως είνα μια από τις καλύτερες ιστοριές που έχω διαβάσει ποτέ!! Mπορεί να σας φανεί κάπως μεγάλη, αλλα πραγματικά πιστέψτε με οτι ΑΞΙΖΕΙ να της αφιερώσετε μερικά λεπτά για να την διαβάσετε!!! Τρελό γέλιο... :D

Friday, January 13, 2006

100.3 vs 88.5

Είναι αλήθεια πως τώρα τελευταία o 100.3 άρχισε να βάζει πολλές διαφημίσεις και όταν έχουν εκπομπές, μιλάνε πάρα πολύ... σε αντίθεση με τον 88.5, που είναι ολντ τάιμ κλάσσικ (όπως είπε και ένας φίλος), με ελάχιστες διαφημίσεις λίγες εκπομπές και χαρούμενες ανακοινώσεις ωρών :)
Εκεί που δεν παίζεται όμως ο 100.3 είναι το βράδυ (από τις δώδεκα+ μέχρι το πρωί). Παίζει απίστευτα κομμάτια και σε συνδιασμό με το γεγονός ότι δεν έχει εκπομπές και ότι βάζει ελάχιστες διαφημίσεις, πιστεύω πως, αυτοί που κοιμούνται ακούγοντας απαλή μουσική, ο 100.3 είναι από τις καλύτερες επιλογές!!!

(οι συγκεκριμένοι ραδιοφωνικοί σταθμοί βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη)

Tuesday, January 10, 2006

Best Site On The Web



Απίστευτο!! Δοκιμάστε να κάνετε search στο Yahoo για το "Best Site On The Web" και δείτε τι βγάζει σαν #1 επιλογή!! LOL :)

Monday, January 09, 2006

24: Day 4

Μου έμεινε να δω μόνο την τελευταία ώρα της τέταρτης μέρας της σειράς 24 και έχω να δηλώσω το εξής:

ο Jack Bauer είναι και ninja!