Wednesday, April 26, 2006

Scarlett Johansson απλά ΘΕΑ..!!



Σόρυ rockordie αλλά εγώ την είδα...!!!
Δεν κατάφερα να βγω φωτογραφία μαζί της γιατί ήμουνα μόνος μου και όλα τα κοράκια ήταν δίπλα της με τις δικές τους φωτογραφικές!! Αχχχχχχχ....

P.S. Τα γυρίσματα ήταν για την ταινία: The Nanny Diaries

Tuesday, April 25, 2006

Empire State Building

Δεν ανεβήκαμε ακόμα πάνω στο Empire State αλλά περάσαμε από κάτω και ήταν το κάτι άλλο! Η κατασκευή του τελείωσε το 1931...!! FFS..!!

Google Day...

Σήμερα πήγαμε στην Google NY και μπορούμε να πούμε πως μείναμε άφωνοι...!!!
Παίξαμε λίγο μπιλιάρδο, δοκίμασα μια πολυθρόνα που σου κάνει μασάζ (έλιωσα εκεί κανα μισάωρο), μπορούσαμε να φάμε ότι θέλαμε από το κυλικείο, αλλά δεν προλάβαμε να παίξουμε πινκ πονκ γιατί παίζανε διπλό κάποιοι από τους υπαλλήλους...!! Τέλος ζητήσαμε να μας δώσουν κανα δυο μπλουζάκια που να γραφουν Google NYC, μας τα δώσανε αλλα μας δώσανε XL... Οπότε μάλλον εγώ θα πάρω του Τσουκαλιδάκου... :)

Friday, April 21, 2006

Κωστάκη ποιο θες;

Δυσκολεύτηκα πολύ να τα βρω αυτά.. Έψαχνα εδώ και 5 μέρες αλλά τελικά κάτι βρήκα...!!

Thursday, April 20, 2006

Ψωνια Ψωνια Ψωνια

Εδω και 2 μερες το μονο που κανουμε την μερα στην Νεα Υορκη ειναι να γυρναμε στα μαγαζια και να ψωνιζουμε...!! Ελπιζουμε σημερα αν ολα πανε καλα να παμε μια βολτα προς το museum of sex και μια απο αυτες τις μερες λεμε να επισκευτουμε και το Body Exhibition. Το οποιο πρεπει να ειναι κατι το απιστευτο.. Αν θελετε δειτε τα βιντεακια που εχει στο site για να παρετε μια γευση, γιατι λογικα δεν θα μας επιτρεψουν να βγαζουμε φωτογραφιες.

Wednesday, April 19, 2006

Μεγάλη Δευτέρα

Τελικά φέτος είχαμε Μεγάλη Δευτέρα..!!
Ξεκίνησε στις 17.4.2006 στις 0:00. Κατά τις 5:00 ξεκινήσαμε για την Νέα Υόρκη (μέχρι εδώ 5 ώρες δευτέρας). Μετά από 17:30 ώρες φτάσαμε στην Νέα Υόρκη (μέχρι τώρα 22 ώρες και 30 λεπτά δευτέρας) και η ώρα ήταν 15:30 οπότε μέχρι να τελειώσει η μέρα ήθελε άλλες 8:30 ώρες.

Άρα συνολικά φέτος η Μεγάλη Δευτέρα για μας είχε 31 ώρες...!!!

Tuesday, April 18, 2006

Welcome to New York



Μετά από αρκετές ώρες ταξιδιού φτάσαμε χωρίς προβλήματα στην Νέα Υόρκη...!!!
Μας περίμενε μια λιμουζίνα για να μας κάνει μια πρώτη βόλτα και να πάρουμε μια μικρή γεύση από το Μανχάταν..!!! Αφού περάσαμε τις διάφορες πλατείες (Times Square) ο τελικός προορισμός με την Limo ήταν στο Ground Zero. Κάπου εκεί φάγαμε και το πρώτο μας αμερικάνικο Hot Dog!!

Σήμερα θα ξεκινήσουμε με μερικά ψώνια και όπου μας βγάλει...!!!

Sunday, April 16, 2006

Το τελευταίο Post...

..από την Θεσσαλονίκη..!!

Σε μερικές ώρες θα είμαστε στο αεροπλάνο για να ζήσουμε επιτέλους αυτό το American Dream...!!! Ελπίζω να βρίσκω λίγο χρόνο και να γράφω λίγο για το τι κάνουμε και πως περνάμε στην πιο πολυεθνική πόλη του κόζεμου...!!! Φωτογραφίες και οι καυτές ιστορίες, θα κυκλοφορήσουν μόλις γυρίσουμε... (αν γυρίσουμε)..!!!

Άντε γειααααααααα....!!!!!

Monday, April 10, 2006

Thursday, April 06, 2006

The Waterboys Live στην Θεσσαλονίκη!!!

The Waterboys Live στην Θεσσαλονίκη στις 10 Απριλίου στο Μύλο!!!

Την προηγούμενη φορά που είχαν έρθει δεν πήγα γιατί δεν έβρισκα παρέα!! Και εκτός του ότι δεν ήθελαν να έρθουν μαζί μου.. με κορόιδευαν κι από πάνω: "Σιγά να μην πάμε και στους Backstreet Boys", μου λέγανε. It's not the same thing...!!

Φέτος ελπίζω κάποιος Χριστιανός να με λυπηθεί και να έρθει μαζί μου.. Ε? ε? Ψήνεστε? Κατεβάστε (ήθελα να πω.. αγοράστε) κανα τραγουδάκι τους και ελάτε!! Δεν ξέρω πόσο έχει το εισιτήριο ακόμα, αλλά ελπίζω να μην ξεπερνάει τα 30 Ευρώ...

Από τα αγαπημένα μου τραγούδια τους: The Whole Of The Moon, Fisherman's Blues, This Is the Sea, Don't Bang the Drum

PS. Και για να μην ξεχνιόμαστε: 10 Days Left...

Monday, April 03, 2006

Don’t try doing this at home!!

Και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα..!!

Ποτέ μα ΠΟΤΕ.. μην δώσετε το τηλέφωνο σας αν στο ζητήσει κάποια μέσα από το αυτοκίνητο και ειδικά το βράδυ..!! Μπορεί να είναι γλυκούλα.. μπορεί η φωνή της από το τηλέφωνο να είναι καλή και εσύ να φαντάζεσαι ότι μιλάς με την Scarlett Johansson... αλλά δυστυχώς όλα αυτά τελικά ήταν ένα όνειρο.. και καθώς σε πλησιάζει και καταλαβαίνεις πως αυτή που έρχεται δεν είναι μια άγνωστη για να σε ρωτήσει τι ώρα είναι.. αλλά είναι αυτή που μιλούσες πριν λίγο στο τηλέφωνο και αντί για Scarlett βλέπεις κάτι που σε καμία περίπτωση δεν είχες την παραμικρή ιδέα ότι θα έβλεπες...("Alexander is not Gladiator!!": άσχετο).. Δεν θέλω να φανώ κακός.. απλά ας πούμε δεν ήταν για τα κυβικά μου... :)

Ευτυχώς πήγαμε σινεμά και είδαμε ωραία ταινία (Inside Man) που εμένα προσωπικά μου άρεσε.. και πιστεύω πως, λίγο πριν έρθει το Ice Age ΙΙ και λίγο πριν φύγει το Βασικό Ένστικτο ΙΙ, είναι από τις καλύτερες ταινίες που παίζονται αυτές τις μέρες στα σινεμά!!

P.S. Το Inside Man ίσως να μου άρεσε πολύ, διότι όλη η ταινία γυρίστικε στο κέντρο του Manhattan, εκεί που θα είμαστε και εμείς σε 14 μέρες!! Hell Yeaaaaah!!!