Tuesday, September 07, 2004

Ο Θανατηφόρος Decompiler

Ένα άλλο Μυθιστόρημα από τον Τοπαλούδη Χρήστο...!!!

"Ήταν ένα κρύο απόγευμα. Η ώρα ήταν περασμένες 6. Το εργαστήριο υπολογιστών του μαθηματικού είχε κλείσει. Ευτυχώς που ο αγαπητός κύριος Λιάμπας μου είχε δώσει τα κλειδιά για να μπορέσω να δουλέψω, όπως κάθε προγραμματιστής που σέβεται τον εαυτό του, το βράδυ. Πήγα στον πρώτο όροφο του κτιρίου απέναντι από την αίθουσα Α ξεκλείδωσα και μπήκα μέσα. Άνοιξα την καφετιέρα και έβγαλα από την τσέπη μου το φακελάκι με την κανέλα και το ZIP drive στο οποίο μετέφερα το ένα πολύ ενδιαφέρον project το οποίο βρήκα κατά τύχη στον χώρο του διαδυκτίου ένα βράδυ που ξενυχτούσα πίσω από την οθόνη του υπολογιστή μου..."


Λίγα λόγια από τον συγγραφέα για την ιστοριούλα του:
"Η παραπάνω ιστοριούλα είναι αφιερωμένη σε όλους τους φοιτητές της Παντείου σχολής Αθηνών και ειδικότερα στο τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών στο μάθημα των οποίο την εμπνεύστηκα και την έγραψα στις 27 Νοεμβρίου 2000. Η πληκτρολόγηση έγινε στις 30 Νοεμβρίου 2000."

Την συνέχεια μπορείτε να την βρείτε εδώ.

5 comments:

Stavros Amanatidis said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Stavros Amanatidis said...

mhpws telika autos o xristos, den einai o xristakis pou oloi 3eroume, alla ena zwo, ena kthnos, enas misan8rwpos?? mhpws na kopsoume ta polla polla me thn partu tou?? lew egw twra..

Unknown said...

tha perimenoume ama einai tin epomeni nouvela kai tha apofasisoume meta...

andreadi said...

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ άρχισα να φοβάμαι. Όχι τίποτα άλλο, αλλά τον βάζουμε και στο σπίτι μας...

Unknown said...

νομίζω ότι πρέπει στην επόμενη ιστορία του να σκοτώσει τουλάχιστον 2 άτομα, και μετά να γράψει το Kill Bill 3, όπου θα σκοτώνει 256 άτομα χρησιμοποιώντας μόνο ένα παλιό ανεμιστηράκι από Pentium II.