Friday, January 13, 2006

100.3 vs 88.5

Είναι αλήθεια πως τώρα τελευταία o 100.3 άρχισε να βάζει πολλές διαφημίσεις και όταν έχουν εκπομπές, μιλάνε πάρα πολύ... σε αντίθεση με τον 88.5, που είναι ολντ τάιμ κλάσσικ (όπως είπε και ένας φίλος), με ελάχιστες διαφημίσεις λίγες εκπομπές και χαρούμενες ανακοινώσεις ωρών :)
Εκεί που δεν παίζεται όμως ο 100.3 είναι το βράδυ (από τις δώδεκα+ μέχρι το πρωί). Παίζει απίστευτα κομμάτια και σε συνδιασμό με το γεγονός ότι δεν έχει εκπομπές και ότι βάζει ελάχιστες διαφημίσεις, πιστεύω πως, αυτοί που κοιμούνται ακούγοντας απαλή μουσική, ο 100.3 είναι από τις καλύτερες επιλογές!!!

(οι συγκεκριμένοι ραδιοφωνικοί σταθμοί βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη)

4 comments:

Stavros Amanatidis said...

nomiza oti den ta parakolou8ouses ekeina ta emails :)

Me to site tou republic(100.3) kai kuriws me to broadcasting ti egine?
H ksenitia akoma perimenei na dei mia asprh mera..
Kai 8a dwsw mia deuterh eukairia ston 100.3..

Unknown said...

kapoia eixa diavasei..!! apla an ksefeugoun pano apo 40mails diskola...
anyway oso gia to site..den eipan tipota akoma.. stin anamoni..!

Anonymous said...

ontws polu kalos o 100.3 ... einai ena apo ta liga mesa mazikis enimerwsis pou se mena toulaxiston thimizoun Eurwpi...einai ena parathuro gia allou otan exeis pathei ..elladiash!!eutuxws!

Anonymous said...

ο ριπαμπλικ εξελίσεται σε ένα πραγματικά γαμάτο ραδιοφωνο,έχει καταπληκτικές μουσικές που η θεσσαλονίκη είχε χρόνια να ακούσει,ας ελπίσουμε να κρατήσει,και όσο για τις διαφημίσεις δέν πειράζει,καλό ειναι να υπάρχουν διοτι οι άνθρωποι έχουν και εξοδα.