Sunday, October 08, 2006

New Wave Of Heavy Metal Blogging

Αν και δεν είμαι και πολύ μέταλλο (τώρα που το σκέφτομαι δεν πρέπει να είμαι καθόλου) και υπό κανονικές συνθήκες δεν θα το παρακολουθούσα ποτέ το αυτό το blog: New Wave Of Heavy Metal Blogging... αλλά επειδή οι συνθήκες δεν είναι κανονικές.. το παρακολουθώ :)

Αν κάποιος από σας εκεί έξω είναι λίγο ή πολύ μεταλιάρης και θέλει να διαβάζει διάφορα νέα για συγκροτήματα που αποτελούνται κυρίως από τσατισμένους τύπους και ντυμένους κάπως περίεργα.. τότε το N.W.O.H.M.B είναι αυτό που σας έλειπε τόσο καιρό :)

11 comments:

dddd said...

Δεν είναι όλοι οι τύποι που ακούνε Metal τσατισμένοι, ούτε απαραίτητα ντύνονται περίεργα...Μην ξεχνάς ότι οι καλύτερες μπαλάντες έχουν γραφτεί από rock-metal bands...;)

Anonymous said...

Συμφωνώ με το περίεργα ντυμένοι και θα πάω αύριο το πρωί να πάρω ένα κόκκινο πουκάμισο με γιακά μέχρι τον ώμο και στρασάκια ώστε να μην ξεχωρίζω από τους λάτρεις της ελληνικής λαϊκο-ποπ.

Unknown said...

@nikos: Εννοείται ότι κάνω χαβαλέ.. αν και δεν μίλησα για αυτούς που ακούνε metal αλλά για τα metal συκγροτήματα...!! Και δεν νομίζω να μην συμφωνείς ότι δεν ντύνονται περίεργα.. γιατί όντως ντύνονται κάπως.. Θα έβγαινες ποτέ στο δρόμο εσύ όπως βγαίνουν στην σκηνή ας πούμε ένα τυχαίο συγκρότημα οι Lordi??!! :) ή σαν τον Marilyn Manson??!! Ο οποίος Manson είχε πει πως έγινε τραγουδιστής για να μπορεί να κάνει ότι γουστάρει με την εμφανισή του χωρίς να μπορεί να του πει κανένας τίποτα..!!

rockordie said...

Ενώ τα ρούχα των Σφακιανάκη, Michael Jackson, Madonna, 50 cent κτλ δεν είναι περίεργα???

Λέγονται ρούχα πίστας....duh

Unknown said...

χαχαχα... τι μου θύμισες τώρα... Σφακιανάκης.. Δείτε το επίσημο site του.. Lol είναι το άτομο..!! Cat Woman!!

Όλα περίεργα είναι... και η ίδια η ζωή περίεργη είναι...!! :)

dddd said...

@lipis: ο manson και οι Lordi που λες είναι περιπτώσεις...οι περισσότεροι σε μπάντες ντύνονται κανονικά, επίσης οι Lordi μόνο στην πίστα είναι τέρατα...με τη μουσική πρέπει να υπάρχει και μια αντίστοιχη σκηνική παρουσία για να συμπληρώνει το ύφος του συγκροτήματος! Βέβαια υπάρχουν και άτομα που κάνουν τη μουσική τρόπο ζωής και ντύνονται αντίστοιχα είτε ακούνε pop ή μέταλ ή ό,τι άλλο...
Α!
ο RockOrDie ξέχασε τον Φλωρινιώτη!

dddd said...

Καλό το site για Έλληνα λαϊκό...

Stavros Amanatidis said...

polu malakia to sfakianakosite gia ellhna laiko.. kamia sxesh me ton ellhna laiko.. :)
mou aresei o tropos pou to 8eteis pantws..
tsantismenoi, perierga ntumenoi!!
xxaxaxa

dddd said...

re gmt epsaksa gia site tou Flwriniwth kai leei oti einai under construction...ayto to site tha itan to megisto karagioziliki...!

Unknown said...

Έλληνας λαϊκός που υπογράφει σαν Notis και βγαίνει στο site του σαν την CatWoman.. πόσα κιλά λαϊκός είναι ακριβώς??!!

Και όσο για τα υπόλοιπα (τσατισμένοι, περίεργα ντυμένοι, Lordi, Undead, Death Knight, σκηνικές παρουσίες..) ξέρω πως δουλεύει το σύστημα και δεν τους κράζω... χαβάλε κάνω..
και κατά καιρούς ακούω διάφορα μεταλλιάρικα τραγουδάκια.. αλλά όχι βέβαια κάτι σαν το Decade of Therion...

dddd said...

ama epairna kai gw 8.000euro to vrady gia na lew paparotragouda sta mpouzoukia...k san catwoman kai batman kai mpalarina paizei na vgaina sto site mou...
Oso gia tous Behemoth, einai Mega - kafroi alla ta paidia paizoun ta kerata tous!